Raparperihilloke

*Leikkaa raparperinvarret noin 1 sentin paloiksi ja laita kasariin.

*Lisää vesi ja kuumenna höyryäväksi.

*Sekoita joukkoon sokeri ja keitä 5-10 minuuttia kunnes raparperi on soseutunut.

*Mausta halutessasi mintulla.

*Voit maustaa hillokkeen kanelilla, kardemummalla tai inkiväärillä.

*Kokeile myös kakkujen täytteenä tai lettujen ja jäätelön kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1755 grammaa

Tammitytto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 6838g2303kcal47.2g376.1g6.8g95.7g
Sokeri 1453g5898kcal0g1451.5g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 1709g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g16401kcal94.4g3655.2g13.6g191.4g
Valittu annoskoko10000g8201kcal47.2g1827.6g6.8g95.7g
Annoskoko puolitettuna5000g4100kcal23.6g913.8g3.4g47.9g
Arvot/100g100g82kcal0.5g18.3g0.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=428061