Siskomakkara keitto (Hajdu)

Kuori perunat paloittele lisää juureskuutiot ja siskonmakkarat, mausta lihaliemellä ja kasvisliemellä sekä maustepippuri.

Lisää vesi, kun soppa kypsää lisää persilja.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 455 grammaa

Hajdu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g34g20kcal0.5g4.4g0g0.3g
Apetit Juureskuutiot (Apetit), annos 250g22g6kcal0.2g1.1g0.1g0.6g
Siskonmakkara (Korpela), annos 100g18g43kcal2.2g0g3.4g0g
Kasvisliemikuutio (Maggi), annos 10g0.4g1kcal0g0.1g0.1g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.5g1.4kcal0g0g0.1g0g
Vesi67g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana284g143kcal5.8g11.2g7.4g1.8g
Valittu annoskoko142g71kcal2.9g5.6g3.7g0.9g
Annoskoko puolitettuna71g36kcal1.5g2.8g1.9g0.5g
Arvot/100g100g50kcal2g3.9g2.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271070