Gluteeniton Scones

Kuivaaineet sekaisin, pehmeä voi sekaan, sitten maito.

Saa noin 9 kökköä pellille.

Uunissa 225 astetta n 15min.

Pitää tulla pientä väriä pintaan.

Ohje löytyy gluteeniton riisijauho pakkausesta.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 57 grammaa

Jone97
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisijauhoseos, gluteeniton 55g193kcal1.4g44.6g0.3g1.7g
Leivinjauhe 1.4g2.4kcal0.1g0.5g0g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 6.6g27kcal0g6.6g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g6.6g27kcal0g6.6g0g0g
Voi 19g140kcal0.2g0.1g15.7g0g
Maito, Kevyt53g24kcal1.7g2.5g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana285g826kcal6.8g121.8g33.6g3.4g
Valittu annoskoko143g413kcal3.4g60.9g16.8g1.7g
Annoskoko puolitettuna71g207kcal1.7g30.5g8.4g0.9g
Arvot/100g100g290kcal2.4g42.7g11.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=424744