Juustokala (kerma)

Laita sulaneet kalat vuokaa, mausta suolalla ja sitruunapippurilla.

Sekoita juustoraaste kermaan ja levitä mössö kalojen päälle.

paista reilut 1/2 tuntia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 460 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastesei (Faroe), annos 100g55g44kcal10.4g0g0.5g0g
Kuohukerma (Maitokolmio), annos 100g31g109kcal0.6g0.9g11.2g0g
Emmental juustoraaste, lidl27g98kcal7.7g0g7.4g0g
Kuohukerma (Milbona), annos 100g31g106kcal0.6g0.9g10.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana287g714kcal38.6g3.6g60g0g
Valittu annoskoko144g357kcal19.3g1.8g30g0g
Annoskoko puolitettuna72g179kcal9.7g0.9g15g0g
Arvot/100g100g249kcal13.4g1.3g20.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=224213