Lihapullat pannia varten

Korppujauhojen ja sipulikeittoainesten turvotus kermaviilissä.

Lisää kananmuna ja jauheliha, sekoita taikinaksi.

Pulliksi uuniin +225c parikymmentä minuuttia.

Reseptistä tulee n. 22 annosta ja yksi annos painaa n. 32 grammaa

Noodendal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha82g136kcal15.6g0g8.2g0g
Ranskalainen sipulikeitto-ainekset (Knorr), annos 52g11g34kcal1g5.5g0.6g1g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 41g26kcal1.3g2g1.4g0g
Kananmuna kuoreton 10g15kcal1.3g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana288g422kcal38.4g15g22.6g2g
Valittu annoskoko144g211kcal19.2g7.5g11.3g1g
Annoskoko puolitettuna72g106kcal9.6g3.8g5.7g0.5g
Arvot/100g100g147kcal13.3g5.2g7.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214110