Kebab Wokki (Karppaus)

Lisää pannulle öljy ja kuumenna, lisää pilkotut valkosipu ja chili!

Paista vihannekset kunnes ovat pempenneet (eivät kohmeisia enään.)
Kaada pannu johonki astiaan, ja lisää vähän öljyä pannulle ja paista kebab, mausta makusi mukaan.

Lisää vihannekset kebab joukkoon ja paista vähän aikaa, lisää kerma ja oota, että kerma paksunee.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 288 grammaa

Mendolf
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 5g44kcal0g0g5g0g
Kebabliha(lidl)50g98kcal9.3g1.7g6g0g
Wokkivihannekset Classic (Findus), annos 250g63g19kcal0.9g2.8g0.3g1.6g
Valkosipuli 1.3g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl25g85kcal0.5g0.8g8.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana288g495kcal21.6g11g40.2g3.2g
Valittu annoskoko144g247kcal10.8g5.5g20.1g1.6g
Annoskoko puolitettuna72g124kcal5.4g2.8g10.1g0.8g
Arvot/100g100g172kcal7.5g3.8g14g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=236424