Mummon lihapullat

Sekoita muna, kermaviili ja sipulikeitto keskenään.

Lisää jauheliha joukkon ja sekoita hyvin.

Muotoile lihapullat ja laita uuniin 200 asteeseen n. 20. Paistoaika riippuu uunin tehosta ja lihapullien koosta.

Huom! Yksi annos=yksi lihapulla ja tein siis melko pieniä lihapullia.

Reseptistä tulee n. 39 annosta ja yksi annos painaa n. 18 grammaa

Page13
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipulikeitto, pirkka 57g116g371kcal7.1g53.3g13.9g0g
Jauheliha porsaan 12%810g1718kcal145.9g0g97.2g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g406g325kcal10.6g16.2g24.4g0g
Kananmuna, keitetty 108g154kcal13.5g0.3g11g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2880g5134kcal354.2g139.6g293g0g
Valittu annoskoko1440g2567kcal177.1g69.8g146.5g0g
Annoskoko puolitettuna720g1284kcal88.6g34.9g73.3g0g
Arvot/100g100g178kcal12.3g4.8g10.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=335590