Possupata

Kuullota sipulit ja valkosipuli curryllä maustetussa voiöljyseoksessa.

Lisää porsaansuikaleet ja ruskista.

Lisää pannulle tomaattipure ja tilkka vettä.

Mausta.

Hauduta kunnes lihat ovat mureita.

Lisää kerma ja oliivit.

Kuumenna.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 194 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanlihasuikale naturel (Pirkka), annos 400g75g150kcal15g0g9.8g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g13g10kcal0.6g1.7g0g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)19g31kcal0.6g0.8g2.8g0g
Figaro, mustia oliiveja, kivettömiä9g17kcal0.1g0.5g1.6g0g
Sweet Chili Sauce (Lidl), annos 30g5.6g9kcal0g2.3g0g0g
Soijakastike, annos (3rkl) 54g10g6.1kcal0.5g1g0g0g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipuli 3.8g4.1kcal0.3g0.6g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana291g458kcal34.4g14.8g28.4g0.6g
Valittu annoskoko146g229kcal17.2g7.4g14.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna73g114kcal8.6g3.7g7.1g0.2g
Arvot/100g100g157kcal11.8g5.1g9.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=179555