Jauheliha-pekonipata

Paista pekoni ja jauheliha, lisää pilkotut porkkanat ja sipulit sekä mausteet.

Lisää vesi ja pasta, anna hautua kunnes pasta on kypsää.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha51g85kcal9.7g0g5.1g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 11g25kcal1.8g0.1g2g0g
Sipuli (kuorittu)7.3g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g24g6.6kcal0.1g1.4g0g0.6g
Pasta, Pirkka Gnocchi22g79kcal2.6g16.4g0.2g0.7g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.4g1kcal0g0.2g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 29g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana291g396kcal28.6g37g14.6g3g
Valittu annoskoko146g198kcal14.3g18.5g7.3g1.5g
Annoskoko puolitettuna73g99kcal7.2g9.3g3.7g0.8g
Arvot/100g100g136kcal9.8g12.7g5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147519