Kaali-kanakeitto

Kaali ja sipuli pilkotaan ja laitetaan pataan veden ja liemikuution kera, mausteeksi laitoin maustepippuria.

Liha ruskistetaan voissa ja lisätään pataan.

Kietetään kypsäksi.

NAM, NAM.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 43g12kcal0.5g1.7g0.1g0.9g
Broilerin fileesuikale, maustamaton (Rainbow), annos 300g21g20kcal4.3g0g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 72g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 1.6g4.8kcal0.1g0.2g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)7.1g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Voi 1.4g10kcal0g0g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana292g99kcal10g4.4g3.8g2g
Valittu annoskoko146g49kcal5g2.2g1.9g1g
Annoskoko puolitettuna73g25kcal2.5g1.1g1g0.5g
Arvot/100g100g34kcal3.4g1.5g1.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=203834