Kaurateeleipä

Sekoita kuivat ainet ja raastettu juusto.

Lisää öljy ja maito ja sekoita nopeasti tasaiseksi.

Älä vaivaa.

Taputtele pellille 5 pientä leipää, n. 1cm paksuisia.

Tee haarukalla reikiä ja puolita taikinapyörällä tai veitsellä.

Paista 225c uunissa n. 15min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 61 grammaa

Rytmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl192g653kcal26.9g107.5g12.9g21.1g
Hiivaleipäjauho myllyn paras 1 dl480g1680kcal67.2g307.2g14.9g26.4g
Juusto Oltermanni 17%240g521kcal72g0g40.8g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen480g158kcal15.8g23.5g0g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g48g432kcal0g0g48g0g
Leivinjauhe 24g42kcal1.2g9.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2928g6972kcal366.2g894.6g233.2g95.2g
Valittu annoskoko1464g3486kcal183.1g447.3g116.6g47.6g
Annoskoko puolitettuna732g1743kcal91.6g223.7g58.3g23.8g
Arvot/100g100g238kcal12.5g30.6g8g3.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=163374