Jauhelihakeitto (karppi)

Ruskista jauheliha ja mausta se. Kiehauta vesi ja lisää kasvikset.

Lisää kypsä jauheliha ja mausta esimerkiksi lihaliemikuutiolla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 667g0kcal0g0g0g0g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g467g794kcal93.4g0g46.7g0g
Vihannessekoitus, pakaste Pirkka334g117kcal9.3g15.7g3.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2936g1822kcal205.4g31.4g100g0g
Valittu annoskoko1468g911kcal102.7g15.7g50g0g
Annoskoko puolitettuna734g456kcal51.4g7.9g25g0g
Arvot/100g100g62kcal7g1.1g3.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=213690