Paistetut sipulit

Paista pilkotut sipulit öljyssä, lisää valkoviinietikka, hunaja ja mausteet ja anna hautua.

Lisää maapähkinät.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g56g15kcal0.7g2.7g0.1g1g
Sipuli (kuorittu)56g15kcal0.7g2.7g0.1g1g
Maapähkinä 19g107kcal4.8g2.5g8.1g3g
Neito Sitruuna Mausteöljy, 1 rkl, 13,5 g (Neito), annos 13.5g5.6g51kcal0g0g5.6g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)5.6g1.1kcal0g0.4g0g0g
Hunaja 2.6g8.7kcal0g2.1g0g0g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.7g2.1kcal0.1g0.3g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana294g399kcal12.6g21.4g27.8g10.4g
Valittu annoskoko147g199kcal6.3g10.7g13.9g5.2g
Annoskoko puolitettuna74g100kcal3.2g5.4g7g2.6g
Arvot/100g100g136kcal4.3g7.3g9.5g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153474