Juustokala (kerma)

Laita sulaneet kalat vuokaa, mausta suolalla ja sitruunapippurilla.

Sekoita juustoraaste kermaan ja levitä mössö kalojen päälle.

paista reilut 1/2 tuntia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 460 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastesei (Faroe), annos 100g3804g3044kcal722.8g0g38g0g
Kuohukerma (Maitokolmio), annos 100g2174g7609kcal43.5g65.2g782.6g0g
Emmental juustoraaste, lidl1848g6800kcal535.9g0g517.4g0g
Kuohukerma (Milbona), annos 100g2174g7391kcal43.5g65.2g760.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g49687kcal2691.4g260.8g4197.8g0g
Valittu annoskoko10000g24844kcal1345.7g130.4g2098.9g0g
Annoskoko puolitettuna5000g12422kcal672.9g65.2g1049.5g0g
Arvot/100g100g248kcal13.5g1.3g21g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=224213