Kikpaprikapata

Hauduttele paprikaa ja sipulia sekä valkosipulia öljyssä pehmeämmiksi.

Lisää sitten muut ainekset ja anna hautua hetkinen.

Aina parempaa tulee, jos ehdit pidempään kypsennellä, mutta vahdi silloin nestemäärää, ettei pääse käprähtämään.

Tarvittaessa lisää vettä.

Mausta pippurilla ja suolalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 298g87kcal2.8g13.4g1.2g5.7g
Valkosipuli 14g15kcal1.1g2.3g0.1g0.3g
Punasipuli, kuorittu, 100g96g26kcal1.3g4.6g0.2g1.6g
Kikherne (Gogreen), annos 100g403g423kcal32.2g56.4g8.1g40.3g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g648g227kcal6.5g44.1g3.2g9.1g
Rypsiöljy 18g155kcal0g0g17.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2954g1867kcal87.8g241.6g60.6g114g
Valittu annoskoko1477g933kcal43.9g120.8g30.3g57g
Annoskoko puolitettuna739g467kcal22g60.4g15.2g28.5g
Arvot/100g100g63kcal3g8.2g2.1g3.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=228167