Tomaattikeitto

1. Kuullota murskatut/palastellut valkosipulinkynnet ja palasteltu sipuli oliiviöljyssä.

2. Lisää sekaan pieneksi kuutioidut tomaatit (poista kova keskusta), mausteet ja vesi.

3. Anna kiehua hiljalleen 15-20 minuuttia.

4. Soseuta sauvasekoittimella.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 477 grammaa

Ippeliina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 0.7g6.4kcal0g0g0.7g0g
Valkosipuli 0.7g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)10g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Tomaatti 52g12kcal0.3g1.8g0.2g0.7g
Kasvisliemikuutio 1.1g3.5kcal0.1g0.2g0.3g0g
Sokeri 0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Timjami 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 83g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana298g53kcal1.2g5.6g2.4g1.8g
Valittu annoskoko149g27kcal0.6g2.8g1.2g0.9g
Annoskoko puolitettuna75g13kcal0.3g1.4g0.6g0.5g
Arvot/100g100g18kcal0.4g1.9g0.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96781