Jauhelihaperunalaatikko

Tässä reseptissä on käytetty:
* Atria naudan jauheliha (rasvaa enintään 17%) 400g
* Rainbow peruna-sipuli sekoitusta (pakaste) n. 415g
* Apetit kesäpöytä kasvissuikaleet (pakaste) 250g
* Flora kevyt ruoka 7% 2,5dl
* oman maun mukaan suolaa ja pippuria

Valmistu:
Ruskista jauheliha pannulla.

Lado uunivuokaan perunasipuli-sekoitus, kasvissuikaleet ja ruskistettu jauheliha.

Lisää oman maun mukaan mausteita esim.

suolaa ja pippuria.

Kaada päälle ruokakerma.

Kypsennä 200 asteisessa uunissa n. 1h.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Axelle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, Atria451g1037kcal85.6g0g76.6g0g
Rainbow perunasipulisekoitus468g304kcal7.5g70.1g0.5g6.5g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g282g116kcal3.9g22.8g0.8g0g
Flora kevyt ruoka 7%282g239kcal2.8g12.7g19.7g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g5.6g10kcal0.5g1.8g0g0g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2997g3410kcal200.6g214.8g195.2g13g
Valittu annoskoko1499g1705kcal100.3g107.4g97.6g6.5g
Annoskoko puolitettuna749g853kcal50.2g53.7g48.8g3.3g
Arvot/100g100g114kcal6.7g7.2g6.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=95625