Lämmin tuorejuusto-broilerisiivuvoileipä

Voitele paahtoleipä creme bonjourilla, ripauta vähän mustapippuria päälle.

Päällystä broilerisiivuilla ja paprikaviipaleella, päällimmäiseksi emmentalia.

Lämmitä 175-200 asteisessa uunissa 5-10 minuuttia, leipää tarkkailemalla näkee, milloin kypsyysaste alkaa olla omaan makuun sopiva.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Sallay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Emmental, sinileima2.1g7.8kcal0.6g0g0.6g0g
Paprika, punainen1.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kaurapaahtoleipä, Fazer (22 g viipale)4.1g11kcal0.4g2g0.1g0.3g
Snellman Hunajabroilerifilee (Ohuenohut)5.4g5.5kcal1.1g0.1g0.1g0g
Creme Bonjour, Italialaiset yrtit (light, 15 %)1.5g2.6kcal0.1g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana30g54kcal4.4g4.4g2g0.6g
Valittu annoskoko15g27kcal2.2g2.2g1g0.3g
Annoskoko puolitettuna8g14kcal1.1g1.1g0.5g0.2g
Arvot/100g100g181kcal14.7g14.7g6.7g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=92959