Possupata

Kuullota sipulit ja valkosipuli curryllä maustetussa voiöljyseoksessa.

Lisää porsaansuikaleet ja ruskista.

Lisää pannulle tomaattipure ja tilkka vettä.

Mausta.

Hauduta kunnes lihat ovat mureita.

Lisää kerma ja oliivit.

Kuumenna.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 194 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanlihasuikale naturel (Pirkka), annos 400g7.8g16kcal1.6g0g1g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g1.4g1kcal0.1g0.2g0g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)2g3.2kcal0.1g0.1g0.3g0g
Figaro, mustia oliiveja, kivettömiä1g1.7kcal0g0.1g0.2g0g
Sweet Chili Sauce (Lidl), annos 30g0.6g1kcal0g0.2g0g0g
Soijakastike, annos (3rkl) 54g1.1g0.6kcal0.1g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)1g0.3kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana31g48kcal3.8g1.6g3g0g
Valittu annoskoko15g24kcal1.9g0.8g1.5g0g
Annoskoko puolitettuna8g12kcal1g0.4g0.8g0g
Arvot/100g100g156kcal12.4g5.2g9.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=179555