Paistetut sipulit

Paista pilkotut sipulit öljyssä, lisää valkoviinietikka, hunaja ja mausteet ja anna hautua.

Lisää maapähkinät.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g5.9g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)5.9g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Maapähkinä 2g11kcal0.5g0.3g0.8g0.3g
Neito Sitruuna Mausteöljy, 1 rkl, 13,5 g (Neito), annos 13.5g0.6g5.3kcal0g0g0.6g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)0.6g0.1kcal0g0g0g0g
Hunaja 0.3g0.9kcal0g0.2g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana31g42kcal1.4g2.2g2.8g1g
Valittu annoskoko16g21kcal0.7g1.1g1.4g0.5g
Annoskoko puolitettuna8g10kcal0.4g0.6g0.7g0.3g
Arvot/100g100g134kcal4.5g7.1g9g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153474