Jauheliha-pekonipata

Paista pekoni ja jauheliha, lisää pilkotut porkkanat ja sipulit sekä mausteet.

Lisää vesi ja pasta, anna hautua kunnes pasta on kypsää.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha5.5g9kcal1g0g0.5g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 1.2g2.7kcal0.2g0g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g2.5g0.7kcal0g0.2g0g0.1g
Pasta, Pirkka Gnocchi2.3g8.4kcal0.3g1.8g0g0.1g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 3.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana31g42kcal3g4g1.4g0.4g
Valittu annoskoko16g21kcal1.5g2g0.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna8g11kcal0.8g1g0.4g0.1g
Arvot/100g100g137kcal9.7g12.9g4.5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147519