Jauhelihaperunalaatikko

Tässä reseptissä on käytetty:
* Atria naudan jauheliha (rasvaa enintään 17%) 400g
* Rainbow peruna-sipuli sekoitusta (pakaste) n. 415g
* Apetit kesäpöytä kasvissuikaleet (pakaste) 250g
* Flora kevyt ruoka 7% 2,5dl
* oman maun mukaan suolaa ja pippuria

Valmistu:
Ruskista jauheliha pannulla.

Lado uunivuokaan perunasipuli-sekoitus, kasvissuikaleet ja ruskistettu jauheliha.

Lisää oman maun mukaan mausteita esim.

suolaa ja pippuria.

Kaada päälle ruokakerma.

Kypsennä 200 asteisessa uunissa n. 1h.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Axelle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, Atria4.7g11kcal0.9g0g0.8g0g
Rainbow perunasipulisekoitus4.9g3.2kcal0.1g0.7g0g0.1g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g2.9g1.2kcal0g0.2g0g0g
Flora kevyt ruoka 7%2.9g2.5kcal0g0.1g0.2g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana31g36kcal2g2g2g0.2g
Valittu annoskoko16g18kcal1g1g1g0.1g
Annoskoko puolitettuna8g9kcal0.5g0.5g0.5g0.1g
Arvot/100g100g114kcal6.4g6.4g6.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=95625