Limapuuro (karppi)

Sekoitetaan, annetaan seistä n. 5 minuuttia tai kunnes se paksunee (psyllium imee itseensä vettä ja seos sakenee).

Mikrotetaann. 2-5 min tai kunnes koostumus on haluttua :) mitä pidempään, sitä "limaisempaa" ja paksumpaa puuroa saat.

Nimi ei houkuttele ;) mutta ei nimi miestä, tässä tapauksessa puuroa, pahenna :D . Nauti vaikka voisilmän kera!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 402 grammaa

Sparkly
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pellavansiemenrouhe,Risetti0.6g2.9kcal0.1g0.2g0.2g0.2g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g0.4g0.2kcal0g0g0g0.4g
Vesi12g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Nalle neljän viljan täysjyvähiutaleet (Raisio), annos 30g1.8g5.8kcal0.2g1.1g0g0.2g
Auringonkukansiemen 1.2g7kcal0.3g0.1g0.6g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana31g32kcal1.2g2.8g1.6g1.8g
Valittu annoskoko16g16kcal0.6g1.4g0.8g0.9g
Annoskoko puolitettuna8g8kcal0.3g0.7g0.4g0.5g
Arvot/100g100g101kcal3.8g8.9g5.1g5.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=366502