Kaali-kanakeitto

Kaali ja sipuli pilkotaan ja laitetaan pataan veden ja liemikuution kera, mausteeksi laitoin maustepippuria.

Liha ruskistetaan voissa ja lisätään pataan.

Kietetään kypsäksi.

NAM, NAM.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Broilerin fileesuikale, maustamaton (Rainbow), annos 300g2.3g2.2kcal0.5g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 7.8g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Voi 0.2g1.1kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana32g11kcal1.2g0.4g0.2g0.2g
Valittu annoskoko16g5kcal0.6g0.2g0.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna8g3kcal0.3g0.1g0.1g0.1g
Arvot/100g100g33kcal3.8g1.3g0.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=203834