Siskomakkara keitto (Hajdu)

Kuori perunat paloittele lisää juureskuutiot ja siskonmakkarat, mausta lihaliemellä ja kasvisliemellä sekä maustepippuri.

Lisää vesi, kun soppa kypsää lisää persilja.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 455 grammaa

Hajdu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g3.8g2.3kcal0.1g0.5g0g0g
Apetit Juureskuutiot (Apetit), annos 250g2.5g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Siskonmakkara (Korpela), annos 100g2g4.8kcal0.2g0g0.4g0g
Kasvisliemikuutio (Maggi), annos 10g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi7.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana32g16kcal0.6g1.2g0.8g0.2g
Valittu annoskoko16g8kcal0.3g0.6g0.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna8g4kcal0.2g0.3g0.2g0.1g
Arvot/100g100g51kcal1.9g3.8g2.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271070