Jauhelihakastike

Tattakai kevyempää tulee kun käyttää mahd.

vähärasvaista jauhelihaa ja kermankin vaihtaa kevyempään...

meillä ei sattunu kaapissa olemaan kuin nämä niin siksi näistä aineista......

ruskista jauheliha, mausta makusi mukaan.

Lisää pastakastike ja kerma.

Lämmitä kastike, älä anna hirveesti kiehua...

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Carppa78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta, paistettu 75g224kcal17.1g0g17.5g0g
Pastakastike Raguletto, annos 100g50g28kcal1g3.2g1.2g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl25g21kcal0.4g1.1g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana300g546kcal37g8.6g41g0g
Valittu annoskoko150g273kcal18.5g4.3g20.5g0g
Annoskoko puolitettuna75g137kcal9.3g2.2g10.3g0g
Arvot/100g100g182kcal12.3g2.9g13.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275071