Sellerisalaatti

Selleri pilkotaan n sentin paloiksi.

Sipuli kuutioidaan pieniksi paloiksi.

Kaikki aineet yhdistetään.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Raus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka120g13kcal1.3g1.3g0.2g1.2g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g18g162kcal0g0g18g0g
Sitruunamehu, 100% (Sicilia), annos 10g9g2.3kcal0g0.8g0g0g
Mustapippuri 0.6g1.7kcal0.1g0.2g0g0.2g
Suola, annos 3g2.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana300g359kcal2.8g4.6g36.4g2.8g
Valittu annoskoko150g179kcal1.4g2.3g18.2g1.4g
Annoskoko puolitettuna75g90kcal0.7g1.2g9.1g0.7g
Arvot/100g100g120kcal0.9g1.5g12.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=468706