Omenapiirakka

1)Sulata ja jäähdytä voi
2)Sekoita munat ja sokeri
3)Lisää edelliseen kuivat aineet, maito ja voi ja sekoita tasaiseksi.

4) Levitä voidellulle n.27cm halk.

/ 25x30cm piirasvuoalle.

5) Raastettu/paloiteltu omena päälle, halutessasi kanelia mausteeksi.

6) Paista 25-35min ja 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Ovalie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1170g1668kcal146.2g3.5g119.9g0g
Sokeri 1808g7337kcal0g1805.7g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g85g340kcal0g84.2g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai2073g7257kcal248.8g1472.1g43.5g62.2g
Voi 1595g11570kcal19g6.4g1296.7g0g
Maito, Kevyt1063g489kcal34g51g15.9g0g
Omena, ulkomainen, kuorittu 2127g950kcal4g200.3g2.1g38.3g
Leivinjauhe 80g140kcal4.1g30.1g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g59502kcal912.2g7306.6g2956.2g201.8g
Valittu annoskoko10000g29751kcal456.1g3653.3g1478.1g100.9g
Annoskoko puolitettuna5000g14876kcal228.1g1826.7g739.1g50.5g
Arvot/100g100g298kcal4.6g36.5g14.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=127760