Lohi-tuorejuustorulla

Lado lohiviipaleet limittäin kelmun päälle suorakaiteen muotoon.

Mausta sitruunamehulla.

Notkista tuorejusto ja lisää halutessasi tilliä, sitruunapippuria ym.
Levitä juusto lohen päälle ja rullaa kelmun avulla kuin kääretorttu.

Laita pakastimeen kohmettumaan, niin on helpompi leikata.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 76 grammaa

Lennumummi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kylmäsavulohi, viipale (Netto), annos 50g748g1308kcal142g0g82.2g0.7g
Viola tuorejuusto ruohosipuli 13% (Valio), annos 5g748g1271kcal57.6g38.9g97.2g20.9g
Sitruunamehu, laimentamaton25g5.2kcal0.1g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3040g5168kcal399.4g78.6g358.8g43.2g
Valittu annoskoko1520g2584kcal199.7g39.3g179.4g21.6g
Annoskoko puolitettuna760g1292kcal99.9g19.7g89.7g10.8g
Arvot/100g100g170kcal13.1g2.6g11.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=218395