Naurisgratiini

Kuori ja paloittele nauriit, keitä ne pehmeiksi.

Asettele uunivuokaan, lisää päälle suola, kerma ja juustoraaste.

Gratinoi ½ tuntia, 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 351 grammaa

Minnari65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nauris 110g30kcal1.1g4.6g0.3g2.1g
Kuohukerma,valio,2dl22g74kcal0.4g0.7g7.7g0g
Emmentalraaste (Arla), annos 150g22g85kcal6.3g0.3g6.6g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana307g380kcal15.6g11.2g29.2g4.2g
Valittu annoskoko154g190kcal7.8g5.6g14.6g2.1g
Annoskoko puolitettuna77g95kcal3.9g2.8g7.3g1.1g
Arvot/100g100g124kcal5.1g3.6g9.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=211542