Omenapiirakka

1)Sulata ja jäähdytä voi
2)Sekoita munat ja sokeri
3)Lisää edelliseen kuivat aineet, maito ja voi ja sekoita tasaiseksi.

4) Levitä voidellulle n.27cm halk.

/ 25x30cm piirasvuoalle.

5) Raastettu/paloiteltu omena päälle, halutessasi kanelia mausteeksi.

6) Paista 25-35min ja 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Ovalie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 18g26kcal2.3g0.1g1.9g0g
Sokeri 28g115kcal0g28.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.3g5.3kcal0g1.3g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai32g113kcal3.9g23g0.7g1g
Voi 25g181kcal0.3g0.1g20.3g0g
Maito, Kevyt17g7.6kcal0.5g0.8g0.2g0g
Omena, ulkomainen, kuorittu 33g15kcal0.1g3.1g0g0.6g
Leivinjauhe 1.2g2.2kcal0.1g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g930kcal14.4g114.2g46.2g3.2g
Valittu annoskoko156g465kcal7.2g57.1g23.1g1.6g
Annoskoko puolitettuna78g232kcal3.6g28.6g11.6g0.8g
Arvot/100g100g298kcal4.6g36.6g14.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=127760