Mansikkakakku

Valmispohja halkaistaan.

Kostuta pohja.

Lisää rahkavaahto, vatkattua kermaa hieman ja mansikat siivuina.

Kansi päälle ja kostuta se. Lisää loppu kerma päälle.

Anna maustua jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Toeima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Torttupohja (Euroshopper), annos 200g23g80kcal1.1g16.1g1.4g0g
Vanilla rahkavaahto mansikka (Valio), annos 100g23g32kcal1.3g4.4g1g0g
Vispikerma Flora 20%23g51kcal0.7g1.1g4.6g0g
Sokeri 1.1g4.7kcal0g1.1g0g0g
Mansikka 80g37kcal0.4g6.8g0.2g1.5g
Marli vital-mehu vadelma-mustikka5.7g2.2kcal0.1g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g415kcal7.2g60g14.4g3g
Valittu annoskoko156g208kcal3.6g30g7.2g1.5g
Annoskoko puolitettuna78g104kcal1.8g15g3.6g0.8g
Arvot/100g100g133kcal2.3g19.2g4.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=133397