Paremmat joulutortut

Sulata taikinalevyt ja jaa jokainen kahtia.

Voitele kananmunalla.

Laita keskelle ensin reilu nokare vanilijarahkaa (voit toki kokeilla myös rommi-rusina tai omena-kaneli-rahkaa) ja sen päälle hiukan pienempi keko luumuhilloa.

Paista 225 asteessa n. 10-15 min. (taikinapakkauksen ohjeen mukaan)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Rreipas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai lehtitaikinalevy ilman täytettä95g353kcal5.7g29.5g23.8g1g
Valio maustettu rahka, vanilja38g61kcal2.8g6.1g2.7g0g
Luumumarmeladi, Tähtitorttu, 20g23g34kcal0.2g8.2g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g895kcal17.4g87.6g53g2.4g
Valittu annoskoko156g448kcal8.7g43.8g26.5g1.2g
Annoskoko puolitettuna78g224kcal4.4g21.9g13.3g0.6g
Arvot/100g100g286kcal5.6g28g17g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=150640