Paistetut sipulit

Paista pilkotut sipulit öljyssä, lisää valkoviinietikka, hunaja ja mausteet ja anna hautua.

Lisää maapähkinät.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g60g16kcal0.8g2.9g0.1g1g
Sipuli (kuorittu)60g16kcal0.8g2.9g0.1g1g
Maapähkinä 20g113kcal5.1g2.6g8.6g3.1g
Neito Sitruuna Mausteöljy, 1 rkl, 13,5 g (Neito), annos 13.5g6g54kcal0g0g6g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)6g1.2kcal0g0.4g0g0g
Hunaja 2.8g9kcal0g2.3g0g0g
Suola, annos 3g1.2g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.8g2.3kcal0.1g0.3g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g424kcal13.6g22.8g29.6g10.6g
Valittu annoskoko156g212kcal6.8g11.4g14.8g5.3g
Annoskoko puolitettuna78g106kcal3.4g5.7g7.4g2.7g
Arvot/100g100g136kcal4.4g7.3g9.5g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153474