Kaurateeleipä

Sekoita kuivat ainet ja raastettu juusto.

Lisää öljy ja maito ja sekoita nopeasti tasaiseksi.

Älä vaivaa.

Taputtele pellille 5 pientä leipää, n. 1cm paksuisia.

Tee haarukalla reikiä ja puolita taikinapyörällä tai veitsellä.

Paista 225c uunissa n. 15min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 61 grammaa

Rytmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl21g70kcal2.9g11.5g1.4g2.3g
Hiivaleipäjauho myllyn paras 1 dl51g179kcal7.2g32.8g1.6g2.8g
Juusto Oltermanni 17%26g56kcal7.7g0g4.4g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen51g17kcal1.7g2.5g0g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g5.1g46kcal0g0g5.1g0g
Leivinjauhe 2.6g4.5kcal0.1g1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g744kcal39.2g95.6g25g10.2g
Valittu annoskoko156g372kcal19.6g47.8g12.5g5.1g
Annoskoko puolitettuna78g186kcal9.8g23.9g6.3g2.6g
Arvot/100g100g238kcal12.5g30.6g8g3.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=163374