Kaali-kanakeitto

Kaali ja sipuli pilkotaan ja laitetaan pataan veden ja liemikuution kera, mausteeksi laitoin maustepippuria.

Liha ruskistetaan voissa ja lisätään pataan.

Kietetään kypsäksi.

NAM, NAM.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 46g13kcal0.5g1.9g0.1g1g
Broilerin fileesuikale, maustamaton (Rainbow), annos 300g23g22kcal4.6g0g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 77g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 1.7g5.1kcal0.2g0.2g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)7.7g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Voi 1.5g11kcal0g0g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g106kcal10.8g5g3.8g2.2g
Valittu annoskoko156g53kcal5.4g2.5g1.9g1.1g
Annoskoko puolitettuna78g26kcal2.7g1.3g1g0.6g
Arvot/100g100g34kcal3.5g1.6g1.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=203834