Jauhelihakeitto (karppi)

Ruskista jauheliha ja mausta se. Kiehauta vesi ja lisää kasvikset.

Lisää kypsä jauheliha ja mausta esimerkiksi lihaliemikuutiolla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 71g0kcal0g0g0g0g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g50g85kcal9.9g0g5g0g
Vihannessekoitus, pakaste Pirkka36g12kcal1g1.7g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g194kcal21.8g3.4g10.8g0g
Valittu annoskoko156g97kcal10.9g1.7g5.4g0g
Annoskoko puolitettuna78g49kcal5.5g0.9g2.7g0g
Arvot/100g100g62kcal7g1.1g3.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=213690