Juustokala (kerma)

Laita sulaneet kalat vuokaa, mausta suolalla ja sitruunapippurilla.

Sekoita juustoraaste kermaan ja levitä mössö kalojen päälle.

paista reilut 1/2 tuntia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 460 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastesei (Faroe), annos 100g59g48kcal11.3g0g0.6g0g
Kuohukerma (Maitokolmio), annos 100g34g119kcal0.7g1g12.2g0g
Emmental juustoraaste, lidl29g106kcal8.4g0g8.1g0g
Kuohukerma (Milbona), annos 100g34g116kcal0.7g1g11.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g776kcal42.2g4g65.6g0g
Valittu annoskoko156g388kcal21.1g2g32.8g0g
Annoskoko puolitettuna78g194kcal10.6g1g16.4g0g
Arvot/100g100g248kcal13.5g1.3g21g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=224213