Jauhelihapihvi

400 g jauhelihaa (kevyt)
1 sipuli
2 kananmunaa
mausteita, esim.

jauhelihamauste, pippuri
-sipuli pieneksi
-mausteet
-kananmunat
-sekoitetaan jauhelihaan, kunnes tasaista, lusikalla leivinpaperin päälle pellille, hivenen muotoillaan.

200 astetta kokolämpö, 25-30 minuuttia

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Marjatta59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevytjauheliha (Atria), annos 400g95g162kcal18.1g0g9.5g0g
Kananmuna kuoreton 13g19kcal1.6g0g1.3g0g
Sipuli 48g14kcal0.6g2.3g0.1g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g391kcal40.6g4.6g21.8g1.6g
Valittu annoskoko156g195kcal20.3g2.3g10.9g0.8g
Annoskoko puolitettuna78g98kcal10.2g1.2g5.5g0.4g
Arvot/100g100g125kcal13g1.5g7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=233176