Mustikkapiirakka

Kunnon mustikkapiirakka eikä mitään laihisteluja!

Kun kerran syödään nannaa, niin syödään sitten kunnolla :)

Ohje:

Sulata voi juoksevaksi.

Sekoita sokeri ja sitten muut kuivat aineet, paitsi kaurahiutaleet, sekä kananmuna.

Ota taikinasta pieni osa, n 1,5dl erikseen.

Levitä loput voideltuun piirakkavuokaan.

Mustikat päälle.

Ota sivuun laitettu taikina ja lisää siihen kaurahiutaleet.

Sekoita ja murenna "muruiksi" mustikoiden päälle.

Jos taikinaa jää yli, tee siitä nätti reunus piirakalle.

Paista uunissa 200C n. 30-35min.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 97 grammaa

Petronella
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g30g220kcal0.3g0.3g24.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 39g135kcal4g27.4g0.5g1.4g
Sokeri 26g105kcal0g25.7g0g0g
Mustikka metsä- 40g18kcal0.2g2.6g0.2g1.3g
Kaurahiutale 8g30kcal1.2g4.6g0.6g0.8g
Kananmuna kuoreton 11g16kcal1.4g0g1.1g0g
Leivinjauhe 1g1.8kcal0.1g0.4g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.8g3.2kcal0g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g1056kcal14.4g123.6g53g7g
Valittu annoskoko156g528kcal7.2g61.8g26.5g3.5g
Annoskoko puolitettuna78g264kcal3.6g30.9g13.3g1.8g
Arvot/100g100g338kcal4.6g39.6g17g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=243181