Siskomakkara keitto (Hajdu)

Kuori perunat paloittele lisää juureskuutiot ja siskonmakkarat, mausta lihaliemellä ja kasvisliemellä sekä maustepippuri.

Lisää vesi, kun soppa kypsää lisää persilja.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 455 grammaa

Hajdu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g37g22kcal0.6g4.9g0g0.3g
Apetit Juureskuutiot (Apetit), annos 250g25g6.6kcal0.2g1.3g0.1g0.7g
Siskonmakkara (Korpela), annos 100g20g47kcal2.4g0g3.7g0g
Kasvisliemikuutio (Maggi), annos 10g0.5g1.1kcal0g0.1g0.1g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.5g1.5kcal0g0g0.1g0g
Vesi74g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g157kcal6.4g12.6g8g2g
Valittu annoskoko156g78kcal3.2g6.3g4g1g
Annoskoko puolitettuna78g39kcal1.6g3.2g2g0.5g
Arvot/100g100g50kcal2g4g2.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271070