Jauhelihakastike

Tattakai kevyempää tulee kun käyttää mahd.

vähärasvaista jauhelihaa ja kermankin vaihtaa kevyempään...

meillä ei sattunu kaapissa olemaan kuin nämä niin siksi näistä aineista......

ruskista jauheliha, mausta makusi mukaan.

Lisää pastakastike ja kerma.

Lämmitä kastike, älä anna hirveesti kiehua...

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Carppa78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta, paistettu 78g234kcal17.9g0g18.2g0g
Pastakastike Raguletto, annos 100g52g29kcal1g3.4g1.3g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl26g22kcal0.4g1.1g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g569kcal38.6g9g42.6g0g
Valittu annoskoko156g284kcal19.3g4.5g21.3g0g
Annoskoko puolitettuna78g142kcal9.7g2.3g10.7g0g
Arvot/100g100g182kcal12.4g2.9g13.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275071