Topposen karpit jauhelihapihvit

Jauhelihan sekaan jogurtti, raaka kananmuna ja hyvin silputtu sipuli.

Mausta oman maun mukaan.

Uunissa 200 astetta noin 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1245 grammaa

Topponen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 126g278kcal22g0g21.3g0g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Jogurtti turkkilainen 10% (Lindahl) 1000g13g16kcal0.5g0.6g1.3g0g
Kananmuna, keitetty 6.9g10kcal0.9g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g614kcal47g2.2g46.6g0.4g
Valittu annoskoko156g307kcal23.5g1.1g23.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna78g154kcal11.8g0.6g11.7g0.1g
Arvot/100g100g196kcal15g0.7g14.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=360039