Limapuuro (karppi)

Sekoitetaan, annetaan seistä n. 5 minuuttia tai kunnes se paksunee (psyllium imee itseensä vettä ja seos sakenee).

Mikrotetaann. 2-5 min tai kunnes koostumus on haluttua :) mitä pidempään, sitä "limaisempaa" ja paksumpaa puuroa saat.

Nimi ei houkuttele ;) mutta ei nimi miestä, tässä tapauksessa puuroa, pahenna :D . Nauti vaikka voisilmän kera!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 402 grammaa

Sparkly
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pellavansiemenrouhe,Risetti5.8g29kcal1.5g1.9g1.7g1.7g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g4.3g2.4kcal0.3g0.1g0.1g4.3g
Vesi117g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Nalle neljän viljan täysjyvähiutaleet (Raisio), annos 30g18g58kcal1.9g11g0.5g2.1g
Auringonkukansiemen 12g69kcal2.7g1.5g5.8g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g317kcal12.8g29g16.2g17.6g
Valittu annoskoko156g159kcal6.4g14.5g8.1g8.8g
Annoskoko puolitettuna78g79kcal3.2g7.3g4.1g4.4g
Arvot/100g100g102kcal4.1g9.3g5.2g5.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=366502