Kukkissosekeitto

Sulata juusto kiehuvaan veteen, lisää kukkispussi ja keitä kypsäksi.

Soseuta, lisää kerma ja mausta suolalla, musta- ja valkopippurilla.

Pinnalle voit paistaa pekonikuutioita, mutta eivät ole välttämättömiä.

Ohje alunperin karppilasta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 467 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste (Rainbow), annos 200g50g8.5kcal1g1.1g0.1g0g
Vesi56g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g22g76kcal0.4g0.7g7.8g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g28g78kcal5.3g0g6.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g325kcal13.4g3.6g28g0g
Valittu annoskoko156g163kcal6.7g1.8g14g0g
Annoskoko puolitettuna78g81kcal3.4g0.9g7g0g
Arvot/100g100g104kcal4.3g1.2g9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=390102