J14 Omenahillo

Pese ja lohko omput kattilaan lisää vesi ja keittele pehmeiksi.

Soseuta ja lisää sokeri.

kiehauta.

Reseptistä tulee n. 80 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Olliorava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 124g44kcal0.2g8.8g0.1g2.5g
Vesi, vesijohtovesi 9g0kcal0g0g0g0g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g23g90kcal0g22.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g268kcal0.4g62.6g0.2g5g
Valittu annoskoko156g134kcal0.2g31.3g0.1g2.5g
Annoskoko puolitettuna78g67kcal0.1g15.7g0.1g1.3g
Arvot/100g100g86kcal0.1g20g0.1g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=441403