Katkarapukeitto

Kiehauta vesi ja lisää siihen 2 lihaliemikuutiota
lisää pilkottu sipuli ja tomaattimurska
anna hautua kunnes sipulit ovat hieman pehmenneet
lisää katkaravut sekä haluamasi mausteet (esim timjami, rosepippuri, rakuuna..)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 426 grammaa

Grasse
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi61g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi2.7g7.5kcal0.2g0.2g0.6g0g
Sipuli (kuorittu)6.7g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Tomattimurska (Pirkka), annos 500g61g18kcal0.6g3.7g0.1g0g
Katkarapu, rainbow25g25kcal5.6g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g104kcal13g8.4g1.8g0.2g
Valittu annoskoko156g52kcal6.5g4.2g0.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna78g26kcal3.3g2.1g0.5g0.1g
Arvot/100g100g33kcal4.2g2.7g0.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=67444