Lämmin tuorejuusto-broilerisiivuvoileipä

Voitele paahtoleipä creme bonjourilla, ripauta vähän mustapippuria päälle.

Päällystä broilerisiivuilla ja paprikaviipaleella, päällimmäiseksi emmentalia.

Lämmitä 175-200 asteisessa uunissa 5-10 minuuttia, leipää tarkkailemalla näkee, milloin kypsyysaste alkaa olla omaan makuun sopiva.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Sallay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Emmental, sinileima22g82kcal6.2g0g6.2g0g
Paprika, punainen20g5kcal0.2g0.9g0.1g0.4g
Kaurapaahtoleipä, Fazer (22 g viipale)43g112kcal4.2g20.6g1.4g2.6g
Snellman Hunajabroilerifilee (Ohuenohut)57g57kcal11.3g1.5g0.6g0.2g
Creme Bonjour, Italialaiset yrtit (light, 15 %)16g27kcal1.1g0.5g2.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g564kcal46g47g21.2g6.4g
Valittu annoskoko156g282kcal23g23.5g10.6g3.2g
Annoskoko puolitettuna78g141kcal11.5g11.8g5.3g1.6g
Arvot/100g100g181kcal14.7g15g6.8g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=92959