Paistetut sipulit

Paista pilkotut sipulit öljyssä, lisää valkoviinietikka, hunaja ja mausteet ja anna hautua.

Lisää maapähkinät.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g600g162kcal7.8g28.8g1.2g10.2g
Sipuli (kuorittu)600g162kcal7.8g28.8g1.2g10.2g
Maapähkinä 200g1136kcal51.2g26.4g86g31.6g
Neito Sitruuna Mausteöljy, 1 rkl, 13,5 g (Neito), annos 13.5g60g540kcal0g0g60g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)60g12kcal0g3.9g0g0g
Hunaja 28g93kcal0.1g22.6g0g0g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 8g23kcal0.8g3.4g0.2g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3136g4255kcal135.4g227.8g297.2g108.2g
Valittu annoskoko1568g2127kcal67.7g113.9g148.6g54.1g
Annoskoko puolitettuna784g1064kcal33.9g57g74.3g27.1g
Arvot/100g100g136kcal4.3g7.3g9.5g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153474