Toscapiirakka

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää vauhojen joukkoon 1 ruokalusikallinen leivinjauhoja.

Sekoita muna-sokerivaahtoon vuoroin jauhot, rasva ja kerma.

Paista noin 14 minuuttia 200-asteisessa uunissa.

Tee sillä välin täyte.

Sulata rasva, lisää sokeri , mantelit, vehnänauho ja kerma.

Levitä päällys piirakan päälle ja paista vielä noin 10 minuuttia tai niin pitkään, että kuorrute on hiemanruskettunut
Resepti toimiin myös niin, että korvaat pohjan ja kuorutteen kerman vaikka appelsiinimehulla, miksiks ei jollain muullakin hedelmämehulla.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 56 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu4.7g5.9kcal0.5g0g0.4g0g
Sokeri 298g1208kcal0g297.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 379g1301kcal38.6g265.4g4.6g13.3g
Kahvikerma hyla Valio117g163kcal3.4g5g14g0g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 233g1654kcal0.9g0g186.7g0g
Mantelilastu (A la meira)198g1190kcal47.6g13.1g107.1g0g
Voi 117g846kcal1.4g0.5g94.9g0g
Sokeri 198g805kcal0g198.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 23g80kcal2.4g16.3g0.3g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3136g14507kcal189.6g1591.2g816g28.2g
Valittu annoskoko1568g7254kcal94.8g795.6g408g14.1g
Annoskoko puolitettuna784g3627kcal47.4g397.8g204g7.1g
Arvot/100g100g463kcal6g50.7g26g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=336861